OPFRISCURSUS (2 uur) € 150,- p.p.

De opfriscursus is voor iedereen die al ervaring heeft met kitesurfen, maar net een extra stap nodig heeft!

De opfriscursus is voor iedereen die al ervaring heeft met kitesurfen. Je hebt bijvoorbeeld vorige zomer les gehad en een winterstop genomen. De zomer komt er weer aan en je bent onzeker om zelfstandig het water op te gaan. De opfriscursus helpt jou om een nieuw seizoen goed te beginnen! Verder is de cursus is ook geschikt om gewoon weer even tips en tricks te krijgen om je seizoen een mooie kickstart te geven onder begeleiding van een instructeur.

De les ziet er als volgt uit:
We bepalen als eerste het niveau van de cursist. Afhankelijk van het niveau gaan we de volgende stappen nemen om uiteindelijk zelf het water op te kunnen. We gaan het vorige level even opnieuw herhalen en opfrissen. Zo krijg jij weer zelfvertrouwen en kunnen we samen de volgende stappen gaan zetten. Vervolgens gaan we in de rest van de cursus doorknallen met alle volgende tips en tricks zodat je met een goed gevoel weer kan beginnen met kitesurfen.

De opfriscursus kan geboekt worden als een privéles, een duoles en in een groep van 3 personen op 1 instructeur.

Onze prachtige kitesurfschool is gevestigd op het Noordzeestrand van de Brouwersdam.
Dé ideale leslocatie om resultaat te boeken.

  • Het lange en brede strand zorgt voor enorm veel ruimte voor beginners.
  • Bij laag water kan je tot ver uit de kust staan.
  • Een paar kilometer uit de kust ligt een enorme zandbank. Deze houdt de golfslag tegen en beschermt het strand tegen stromingen.
  • Het Noordzeestrand is benoemd tot activiteitenstrand door de overheid. Dit betekent dat surfers voorrang hebben op badgasten!